Известие

Collapse
No announcement yet.

156 1.9 жтд грее

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега извинявай че ти ползвам темата, но имам сходен проблем.

Имам малко тъп въпрос - и при мен ли е с 2 скорости вентилатора и ако да кога трябва да включва първата скорост (става въпрос за колата от подписа). Когато я взех загряваше до 90 градуса максимум. Сега когато се затопли и съм в задръстванията минава 90 и първия път много се изкорках. На магистралата когато карам с около 130 държи под 90 градуса, на междуградско с 90-100 км/ч също.

EDIT: Забравих да спомена, че съм сменял термостата преди по-малко от месец
    Last edited by DarkKnight; d.m.y г., 08:43.
    sigpic
    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
    BMW 316 Compact '95

Comment

Точно ако е глава е въпрос на време да се издуха тотално и затова казвам че по скоро е радиатор.Радиатора е важно не само отвън да са чисти ламелите но и отвътре.Най добре нов радиатор той сигурно е оригиналния хем ще отхвърли варианта дали е радиатор.Ако я кара леко и се старае температурата не отива над 100градуса и нагоре със още каране ако е гарнитурата ще се издуха.
      Alfa Romeo 156-2.4jtd 'Турбо Въглища' Alfa Romeo 145-1.6 Boxer 'Италианското Порше' Alfa Romeo 156-2.0 Twin Spark 'Донора' Aprilia SR 50 H2O 2006 'Баси резачката'Honda CBR 600 F2

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение

Имам малко тъп въпрос - и при мен ли е с 2 скорости вентилатора и ако да кога трябва да включва първата скорост (става въпрос за колата от подписа). Когато я взех загряваше до 90 градуса максимум. Сега когато се затопли и съм в задръстванията минава 90 и първия път много се изкорках. На магистралата когато карам с около 130 държи под 90 градуса, на междуградско с 90-100 км/ч също.

Колега малко след 90 ти включва 1 степен демек 93 май беше,а това че като караш с по висока скорост и ти пада под 90 май е нормално,казвам май защото при много колеги е същото.
        156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
        KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
        Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
        Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение

Да и при теб има две скорости.Първоначално ти е загрявала едвам до 90гр. , защото термостата ти е бил заминал.Сега ти държи температура както трябва.В задръствания е нормално да подминава 90гр. , а на извънградско да падне малко под 90.
          АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
          http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Първоначално публикувано от barash Покажи съобщение
            Колега малко след 90 ти включва 1 степен демек 93 май беше,а това че като караш с по висока скорост и ти пада под 90 май е нормално,казвам май защото при много колеги е същото.
            Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
            Да и при теб има две скорости.Първоначално ти е загрявала едвам до 90гр. , защото термостата ти е бил заминал.Сега ти държи температура както трябва.В задръствания е нормално да подминава 90гр. , а на извънградско да падне малко под 90.
            Мерси много за бързия отговор. Значи да не се плаша
            sigpic
            Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
            BMW 316 Compact '95

Comment

Working...
            X